Nyheter


Nødvendige funksjoner på en hjemmeside for sameier og borettslag: Hva bør være inkludert?

Å ha en hjemmeside for et borettslag eller sameie er en fantastisk måte å styrke kommunikasjonen mellom styret og beboerne, forenkle administrasjonen, og sikre at alle har tilgang til den informasjonen de trenger. Men hva skal egentlig en slik hjemmeside inneholde for å være mest mulig effektiv? I denne artikkelen vil vi gå gjennom de viktigste funksjonene som kan inkluderes på en hjemmesideløsning for borettslag og sameier. 

les mer

Slik lager du en vellykket informasjonsportal for borettslag og sameier

Å ha en informativ og brukervennlig hjemmeside er essensielt for ethvert borettslag eller sameie. En god hjemmeside kan forbedre kommunikasjonen, øke engasjementet blant beboerne, og gjøre det enklere for styret å dele viktig informasjon. I denne artikkelen vil vi dele noen tips og triks for å lage en effektiv informasjonsportal som er enkel å navigere, ser bra ut, og tilfredsstiller behovene til både beboere og styret.

les mer

sameiehjemmeside.no på nett

Vi er stolte av å annonsere lanseringen av Sameiehjemmeside.no, en ny og brukervennlig tjeneste utviklet spesielt for sameier og borettslag. Bak lanseringen står Affy AS, et webbyrå med solid erfaring innen utvikling av nettsider og digitale løsninger.

les mer