Vi er stolte av å annonsere lanseringen av Sameiehjemmeside.no, en ny og brukervennlig tjeneste utviklet spesielt for sameier og borettslag. Bak lanseringen står Affy AS, et webbyrå med solid erfaring innen utvikling av nettsider og digitale løsninger.

Hvorfor lanserer Affy AS denne tjenesten?

Affy AS har sett et behov for bedre digital kommunikasjon i sameier og borettslag. Mange styrer opplever utfordringer med å holde beboerne informert og engasjert. Sameiehjemmeside.no tilbyr en alt-i-ett-plattform som gjør det enkelt å dele nyheter, oppdatere kalendere med viktige hendelser, og gi beboere tilgang til nødvendige dokumenter i et sikkert, innlogget område.

"Vi ønsker å gjøre hverdagen enklere for styrene i sameier og borettslag. Vår løsning er laget for å styrke kommunikasjonen og gjøre det lettere for beboere å holde seg informert," sier daglig leder i Affy AS.

Med Sameiehjemmeside.no får hvert sameie en profesjonell og moderne hjemmeside som ikke bare forbedrer informasjonsflyten, men også bygger fellesskapet blant beboerne. Vi ser frem til å bidra til en enklere hverdag for både styremedlemmer og beboere med vår nye tjeneste!